keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Testailua

Töissä juuri ennen loman alkua on hyvä pistää pystyyn blogi. Ikkunasta näkyy metsää, ja aurinko paistaa mukavasti, töitä ei enää juurikaan ole, ja vapaus odottaa. Noh, vapaus ja vapaus, viikon mittainen tauko toimistolla istumisesta. Parempi se kuitenkin on kuin ei mitään! Juhannus häämöttää nurkan takana ja juhannuksen jälkeen 3-vuotias karvakorvakoirani saa seurakseen hirviöpennun, eli onpahan ainakin lomaviikolle tekemistä.

Mua hymyilyttää vieläkin aamuinen työmatka. Kiireessä lähdin tavallista myöhemmin, ja matkalla vielä oli pakko pysähtyä tankkaamaan. Noh, ruuhkaa ei ollut, ilmeisesti kesälomat verottavat jo kovasti työmatkalaisia, joten ei sitten tarvinnutkaan kiirehtiä. Radio soitti loistavaa musiikkia, aurinko lämmitti jo mukavasti ja vierellä ajoi pienen pieni hopeanharmaa Fiat, jonka etuvaloja koristivat sievät ripset. Se oli niin mahdottoman sievä, että pelasti mun päivän kyllä totaalisesti!

Dodih, jokohan olisi testipostaukseksi tarpeeksi tekstiä, jotta näkisi vähän miltä tämä blogi näyttää oikeasti? Kokeillaas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti