maanantai 25. marraskuuta 2013

Vapaus!

Oi että, jaksoin pitkästä aikaa lähteä ulkoiluttamaan kameraa lenkkeillessäni hurttien kanssa! Sääli että ehti jo alkaa hivenen hämärtää, ja mun objektiivi on niin umpipaska, ettei sillä saa kuvia hämärässä sitten millään. Joka tapauksessa muutama ihan kelvollinen otos tuli napattua - tarkkuudessa ei välttämättä ole kehumista, mutta kyllä noita katselee!

Täysii! Oli aika kivan näköinen tuo ilta-aurinko, ja hurtat pinkoi pellolla minkä kintuista pääsi. :) Oli aika nättiä. Mut huomaatteks, Vinha on jo Kiusaa korkeampi! (Ja siis Kiusa edellä, Vinha perässä.)

Vinha halusi välttämättä sännätä pusikosta vaanimasta Kiusan kimppuun. Jostain syystä Kiusa ei niin arvostanut moista elettä... :D

Korppikin oli pellolla, ja totta kai Vinhan oli aivan pakko ajaa se ilmaan. Oli aivan jumalattoman iso lintu, tais Vinha jäädä koossa kakkoseksi. Sääli että olivat niin kovin kaukana, lähempää olisi saanut ihan kivan kuvan!

Tässä juuri yritän lueskella EU:n ohjetta koskien kaivostoimintaa Natura-alueilla, josko saisi notaarintyöhön vähän vauhtia. Niin kuin näkyy, tulokset ovat tässä kohden päätä huimaavia. Vastahan ensi viikon torstaina tarvitsee ~15 sivua olla tekstiä kasassa ja tutkimus jotakuinkin mallillaan. Siitä sitten esityksen jälkeen vielä kuukauden verran aikaa saada tekstiä lisäiltyä ja hiottua paremmaksi, jotta kehtaisi notaarintyöksi tuota väittää. Eiköhän tää tästä. Vaan pari tenttiä tällä viikolla ja ensi viikollakin sitten vielä yksi geologian seminaarityö ja kolmas tentti päälle. Ei enää kiireempään saumaan voinut kaikkea saada?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti