tiistai 2. heinäkuuta 2013

Aikansa kaikella, niin se vaan menee...

Koskahan alkaisi kuulua hyviä uutisia? Jotenkin nyt on muutaman päivän mennyt vähän turhankin negatiivisesti. :P

Eli ei eilinen(kään) nyt aivan putkeen mennyt. Optikko totesi mulle aikalailla suoraan, että eipä musta varmaan piilarinkäyttäjää tule, silmät tuskin moista ainakaan kunnolla kestävät - ehkä joskus joissain juhlissa tms. voi kohtuullisen lyhyitä aikoja onnistua. Noh, huomasihan sen, kokeilulinssit alkoivat suunnilleen tunnin pitämisen jälkeen tuntua aivan hillittömän kurjilta, ja kurjuus jatkui, kunnes reilu 5 tunnin jälkeen luovutin ja otin ne pois. Enpä taida moisesta viitsiä maksaa 90 euroa, mitä nuo extrapehmeät linssit maksaisivat (... 30 paria kertakäyttölinssejä). Eli yhäkin taidan pitäytyä rillipäänä. Tänään kyllä uudestaan kokeilemaan, josko toinen optikon mielestä ehkä mahdollinen vaihtoehto sopisi paremmin. Mä vaan olen äärimmäisen skeptinen.

Ja eläinlääkärissäkään ei oikeen hyvin mennyt. Aikalailla kaikki kuvattiin, koirassa ei mitään vikaa (tai ainakaan enempää kuin virallisten kuvienkaan mukaan). Siltikään se ei edes tramal-pöhnässä astu jalalle lainkaan, eli kipeä on. No, jos ei parissa päivässä yhtään parempaan mene, niin uudestaan tutkittavaksi. Ei tässä kyllä pääse nyt koiranomistajan elämän huonot puolet unohtumaan, kun saa jatkuvasti olla lekurissa käymässä. Tänään taas oman koiran kanssa, niin saa kyyn jäljiltä veriarvot tarkastettua.

Onneksi sentään huominen näyttäisi aivan loistavalta päivältä. Herra X soitteli eilen, ja sovittiinpa, että käydään vähän shoppailemassa ja siitä sitten syömään ja teelle miehen kämpille. Hitto, ootan vähän ehkä liikaakin nyt! Ja loppuviikosta sitten samaisen herran kanssa koto-Turkuun viikonloppua viettämään! :) Ruisrock osuu sopivasti kohdille, niin ainakin ulkopuolelle voi mennä katselemaankuuntelemaan.

Ja nyt näyttäisi ruokatauko olevan ohitse, pitänee palata töiden pariin. Todella jännittävää copy-paste-duunia taasen, mutta voittaa kyllä peukaloiden pyörittelyn! Ja radiokin soittaa Jukka-Pojan Silkkii -biisiä, enkä voi olla jammailematta mukana. Eiköhän noi huonot uutiset jossain vaiheessa loppuis? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti