keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Jahas, blogger jotenkin nyt haluaa kusta näemmä. En saa otsikkoa tekstille. No, eiköhän tämä ilmankin ole luettavissa.

Mutta joo. Ainakin olen nyt yrittänyt nukkua! Tosin vähän tainnut epäonnistua, kun Vinha-hirviö terrorisoi minkä ehtii. Se on kyllä aivan vallattoman ehtiväinen. Asiaa ei auta se, että Kiusalla on nyt tassuhoito-operatsuunit meneillään, ja joka lenkin/ulkoilun jälkeen pitää huuhtoa ja putsata tassu, ja iltaisin ja aamuisin laittaa vielä antibioottivoidetta. Sillä aikaa kun keskityn Kiusaan, Vinha on ehtinyt etsiä alusvaatteeni luoja ties mistä (ja tietenkin pureskella niihin mielellään vielä reiän tai pari), ryövätä jonkun kengän, jonka kanssa painelee villivarsaloikkia ympäri kämppää, repiä jonkun sanomalehden silpuksi ja on todennäköisesti parhaillaan kurkottelemassa hakemaan kirjahyllystä tai pöydältä jotain jännittävää. Yöllä sain keriä verhot ylös, kun neitokainen olisi halunnut omatoimisesti poistaa ne verhotangoista. Kaksi nettijohtoakin se on ehtinyt jo syödä poikki - eikä muuten vaadi kuin suunnilleen kaksi puraisua sillä hetkellä kun säädän vaikkapa kaiuttimia...

Mutta joo, ootan kauhulla reissua Prahaan, kun Vinha on kaverin luona hoidossa. Toivottavasti ei aiheuta mitään kovin suuria traumoja. :D Eikä laskuja tuhottujen tavaroiden muodossa.

Tänään siis vika päivä Turussa, saa nähdä kuinka lyhyeksi työpäivä jää sen takia. Pitää ehtiä iltapäivästä pakata sekä omat että koirien kamppeet, heittää Kiusa ennen viittä toiselle kaverille, jonne se sitten jää viikoksi hoitoon, varmistaa noin kymmeneen kertaan että kaikki on mukana (ja varmaan silti kääntyä jossain vaiheessa takaisin hakemaan jotain todella oleellista unohtunutta, kuten vaikkapa passia), ehtiä porukoille ajoissa että ehtii toivon mukaan vielä ommella itselleen jonkinlaisen korttikotelopussukan, ja vielä päästä ajoissa nukkumaankin, jotta huomenna vielä pystyy Helsingin konttorille suuntaamaan duuniin.  Stressihän tässä meinaa iskeä pelkästä ajattelusta. Onneksi vaan meinaa.

Huomenna sitten Vinhastus pääsee ajelemaan takaisin Turkuun, kun kaveri nappaa sen matkaan kotiin palatessaan. Ainakin tulee hyvää autoontotutusta, kun ensin pitää matkata Helsinkiin ja heti seuraavana päivänä takaisin.  Tarkoittaa, että huomisesta eteenpäin olen kokonaista viikon koiraton. En taida olla Kiusan mulle tulon jälkeen ikinä olla ollut niin kauaa erossa koirista. Sinänsä varmasti mukavaa vaihtelua, mutta hitto että mulle varmasti tulee ikävä!

Ikävää lievittääkseni (ja ehkä vähän muutenkin) sovin tosin jo, että to-pe vietän sitten Herra X:n "kesäasunnolla", jonne siis koirat eivät oikein voi tulla ilman hirvittävän suuria järjestelyitä. Tuleepahan hyödynnettyä yksi "turha" koiraton yö sitten tuolla tavalla. Oon aika vakuuttunut, että parempaa lohdutusta koirattomuuteen ei tähän hätään kyllä ole tarjolla. Hengailua parhaassa seurassa ja perjantaiksi suunnitelmissa vielä snobeilua Katajanokassa. Ja illasta sitten lentokentälle ja kohti Prahaa. Täydellisyyttä! Prahasta sitten viimoistaan taas luvassa kuvapostausta, olettaen ettei mun pikkupokkari sano sopimusta irti.

Nyt jos aamukahvitauon jäljiltä taas palaisi töiden pariin, niin ehtisi saamaan hommat mahdollisimman hyvin reilaan, ja huomiselle jäisi enää vain vähän tehtävää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti