keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kahvihuoneessa

Jopas eilen oli päivä. Äidin koiravanhus joutui eläinlääkäriin, diagnoosina sitten diabetes. Niin vanhan koiran kanssa äiti sitten totesi, että diabeteshoitoihin ei kannata lähteä. Nyt on sitten yksi koira enemmän sateenkaarisilloilla. Rest in peace, pikkukoira, sinä joka johdatit mut koiraharrastuksen pariin... Oli kyllä melkoisen järkyttävää tulla töistä kotiin, vastassa neljä koiraa joista yksikään ei haukkunut. Räksytin puuttui. Aamulla herätessä kukaan ei ollut vaatimassa ensimmäisenä keittiössä ruokaa. Jotenkin niin hirvittävän tyhjää. Tokihan mulle tuo on ennemmin kummastuksen ja haikeuden aihe, kun taas äiti on aivan surun murtama. Olihan hurtta hänen elämänsä koira.

Tänään piti olla hirvittävän kiireinen päivä töissä, mutta kävipä tuuri, ja onkin yksi homma vähemmän hoidettavana. Ehdin jo ennen töitä salille, ja tuntui pitkästä aikaa siltä, että tein ihan superhyperloistavan treenin! Vähän enemmän ehkä funktionaalisia harjoituksia, eikä pelkästään voimaa. Liikeratojen laajentamista ja liikkuvuuden lisäämistä. Ja vetelinpä taas leukoja vähemmällä avustuksella, ja joo'o, tekniikka selkeästi on parempi!

Tää mun treeni-into on kyllä niin jännä asia. Välistä sitä jaksaisi vaikka joka päivä käydä salilla, sitten välistä on pitkä aika kun ei huvita kuin lenkkeillä, tanssia, samoilla metiköissä tai vastaavaa. Nyt olisi pitkään ollut hirmuisa hinku päästä kokeilemaan taas pitkästä aikaa BodyCombatia, se on vaan aivan loistava laji. Ei vain jotenkin raaskisi laittaa siihen hirveästi rahaa, höh. Toisaalta myös thainyrkkeily olisi kivaa taas, mutta ihan kuin mulla olisi aikaa käydä treeneissä säännöllisiin aikoihin. Hankaloittaa kummasti.

Törmäsinpä iltalehden juttuun http://www.iltalehti.fi/nainen/2013073117311821_na.shtml Mami Go Go -blogista. Jutussa on ainakin yksi lause, joka sai hymyn mun huulille. "Elämän pitää näkyä kehossa." Täytyy itse varmaan tuota blogia hivenen lueskellakin josko siellä oikeasti olisi jotain mielenkiintoista. Ensivilkaisulla ainakin näytti ihan hyvältä. http://mamigogo.bellablogit.fi/ 

Mut joo, takaisin töiden pariin, niin pääsen edes kohtalaisen ajoissa lähtemään täältä tänään. :)

Ediittiä: Saattaapi olla, että täytyy tuohon Beautifil Body -haasteeseen osallistua. En tokikaan ole synnyttänyt, ja kaiken lisäksi pidän kropastani, eikä siinä noin ylipäätäänkään suurempia vikoja ole, eli sinänsä "helppoa" moinen. Kuitenkin oman kehonkuvan pohtiminen aina silloin tällöin on ihan jännittävää - vaikkapa sitten kirjallisesti blogissa. Katsellaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti